banner-konekta-industries-concept_3

Voor Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) versterking van uw team? Zoekt u technische specialisten met liefde voor hun vak? Echte ambachtslieden met een mbo- of hbo-vakdiploma, die hun vak verstaan en van aanpakken weten? Dan bent u bij Konekta Industries aan het juiste adres.Voor onze opdrachtgevers stellen wij alles in het werk om dé perfecte match te vinden.

Uitzenden

Konekta Industries beschikt over een vaste pool van geschoolde, vakbekwame, gemotiveerde vaklieden. Hierdoor vinden wij altijd op korte termijn de juiste persoon op de juiste plaats. Onze flexibele krachten beschikken over ruime ervaring en de vereiste veiligheidscertificaten.

Onze dienstverlening gaat verder dan het realiseren van de perfecte match. Wij blijven betrokken tijdens alle fasen van het inleentraject. Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan het inwerktraject, coaching on the job, training en scholing en verdere certificering.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel in vaste dienst, dan vindt Konekta Industries voor u geschikte kandidaten, zodat u op korte termijn kunt beschikken over direct inzetbare mensen. Wij zijn actief in Nederland, maar kunnen ook zorg dragen voor direct hiring voor buitenlandse projecten. No cure, no pay: alleen bij een geslaagde match brengen wij een fee in rekening.

Detacheren

Bij detachering verrichten medewerkers die bij Konekta Industries in dienst zijn werkzaamheden bij een of meerdere bedrijven. Konekta Industries zorgt als werkgever voor de salarisbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en evaluatie- en loopbaangesprekken.

Aanvraag plaatsen

Aanvraag werkgever

  • Vestibulum imperdiet iaculis ante, sed consequat nibh venenatis eu. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Mauris cursus volutpat volutpat. Aenean nec pretium nisi. Curabitur sit amet sapien dignissim, malesuada mauris id, tincidunt ipsum.
  • DD dash MM dash JJJJ