banner-konekta-industries-concept_4-1

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

PROTOCOL VEILIG WERKEN *also available in English* 🦠 | Ter preventie van ieders veiligheid hebben we een ‘veilig werken protocol’ opgesteld, waarbij de gezondheid van onze medewerkers op de eerste plaats staat: http://konektagroup.com/protocolveiligwerken-konekta-group/📋
#veiligheid #gezondheid #coronabeleid

Konekta herdenkt en viert de vrijheid thuis op 4 & 5 mei! 🕊 Vanaf woensdag 6 mei zijn wij weer te bereiken via 088-0150600. #houvol #blijfthuis #herdenken #4mei #5mei #vrijheidgeefjedoor

Oranje boven, oranje binnen! Ondanks deze vreemde Koningsdag, Woningsdag of Balkoningsdag hangt Konekta de feestelijke vlag uit! 🇾🇪 Juist in deze tijd moeten we elkaar blijven steunen. Hou vol! 🧡
#blijfthuis #woningsdag #balkoningsdag #koningsdag #happykingsdag #houvol

Laad meer..