• Full Time
  • Rotterdam
  • Solliciteren is gesloten

Website KonektaGroup Konekta Industries B.V.

1e AUTOMONTEUR (FULLTIME)

Respect, zorg en groei staan centraal in onze multiculturele organisatie. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven. Voor een langdurige periode zijn wij op zoek naar een 1e automonteur in Rotterdam. Wil jij per direct aan de slag, ben jij gek op auto- en motortechniek én heb jij een rijbewijs B(E) op zak? Lees dan snel verder!

Wij bieden

– Een zeer afwisselende functie binnen een leuk, hecht team;
– Een dynamische en prettige werkomgeving;
– Een uitstekend salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel

– Kennis van auto- en motortechniek op MBO niveau;
– Je hebt een flexibele instelling;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).

Werkzaamheden

Als automonteur (of autotechnicus) onderhoud en repareer je motorvoertuigen en onderdelen. Daarnaast werk je met elektronica en verricht je in de garage de lastigere reparaties. Ook bouw je nieuwe apparatuur in. Jij houdt toezicht en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk.

Solliciteren

Konekta Industries B.V. is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van hoogwaardig vaktechnisch personeel. Mensen kiezen voor Konekta omdat wij op tijd betalen en zorgen voor mooie, langdurige projecten. Wij bieden jou een afwisselende baan met uitstekend salaris, binnen een leuk en modern team. Spreekt de functie van 1e automonteur je aan? Solliciteer dan direct!