• Full Time
  • Rotterdam
  • Solliciteren is gesloten

Website KonektaGroup Konekta Industries B.V.

HEFTRUCKCHAUFFEUR (FULLTIME)

Enthousiaste heftruckchauffeur gezocht die zich soepel een weg weet te banen in en rondom de werkplaats. Ben jij in het bezit van een VCA-certificaat en is laden en lossen voor jou appeltje eitje? Laat dan van je horen!

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur ben je dagelijks bezig met het laden en lossen van goederen, maar bijspringen op de werkvloer vind jij ook geen enkel probleem. Daarnaast bewaak je het onderhoud van het materieel en zie je toe op het juiste gebruik hiervan. Je werkt uitsluitend conform de geldende veiligheidseisen.

Functie-eisen

– Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat;
– Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
– Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring.

Geïnteresseerden die niet volledig voldoen aan het opleidingsprofiel, maar wel affiniteit hebben met deze werkzaamheden en bereid zijn om de noodzakelijke opleidingen te volgen, worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteren

Konekta Industries is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van hoogwaardig geschoold personeel. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die van aanpakken weten en met liefde hun vak uitoefenen. Wij bieden jou een afwisselende baan met uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Spreekt de functie van Heftruckchauffeur je aan? Solliciteer dan direct door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.