Website KonektaGroup Konekta Industries B.V.

INDUSTRIEEL REINIGER (fulltime)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar en in het bezit van een VCA-certificaat? Dan is de functie van Industrieel Reiniger misschien wel wat voor jou!

Functieprofiel

Onze opdrachtgever ondersteunt de maritieme sector in de breedste zin van het woord. Dit kan variƫren tot het opnieuw vervoer gereed maken van een lading met/of van gevaarlijke stoffen bij lekkage, tot het uitvoeren van reinigingswerk aan boord van schepen of op haventerreinen. Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van diverse objecten, materialen en terreinen, denk hierbij aan: chemisch reinigen, hogedrukwerkzaamheden en openen en sluiten van installaties. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op petrochemische locaties en fabrieken, zoals: raffinaderijen en afvalverwerkingsbedrijven.

Functie-eisen

– Je bent minimaal in het bezit van een geldig VCA-certificaat en bij voorkeur in het bezit van het certificaat SIR Hogedrukspuiter;
– Je beschikt over het vermogen om snel te schakelen bij calamiteiten;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
– Je hebt een flexibele instelling als het gaat om wisselende werktijden;
– Je hebt geen last van hoogtevrees of claustrofobie;
– Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift.

GeĆÆnteresseerden die niet volledig voldoen aan het opleidingsprofiel, maar wel affiniteit hebben met deze werkzaamheden en bereid zijn om de noodzakelijke opleidingen te volgen, worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteren

Konekta Industries is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van hoogwaardig geschoold personeel. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die van aanpakken weten en met liefde hun vak uitoefenen. Wij bieden jou een afwisselende baan met uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Spreekt de functie van Industrieel Reiniger je aan? Solliciteer dan direct door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.